Nejnovější recenze ze sekce Dřevěné vláčky
Přišlo mi úplně něco jiného.takze nemůžu hodnotit.
Pěkná hračka pro děti
opravdu zdařilá hračka
Playtive železnice City Express Dinopark
Přidáno: 20. prosince 2022
(naposledy upraveno 20. prosince 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Děti jsou spokojené.
Vše OK.
- Nevím je to dárek pro vnoučka myslím že se bude líbit
- Pěkné provedení
Nevím,je to dárek...
Rozzářená a šťastná očička malého kloučka, jsou pro mě vším ☺️
Skvělý doplněk k vláčkodráze.
Zatím nevyzkoušeno, pořízeno jako vánoční dárek. Nicméně železnice vypadá krásně a určitě se bude líbit. Součástí jsou i vláček a vagóny. K železnici se daji pořídit další koleje, vláček který i sám jezdí. Myslím, že v budoucnu pořídíme další příslušenství.
- Vypadá dobře, ale je to dárek. Víc zatím nemohu posoudit.
- super
- rychlost dodání
- Hračka je moc pěkná.
děti jsou nadšeny ze zvukových efektů :). Doporučuji.
- dálkové ovládání
- vláček není moc velký, takže se vleze pod mosty a do tunelů
- nabíjecí baterie se do něj vejdou velmi ztěžka - jsou tak natěsno, že je není možné ven "vysypat", ale je nutno použít kleště k vytažení
- náhon pouze na zadní kolečka, takže lokomotiva nemá nijak velký tah - v kopci při zapřažení vagonků prokluzuje
Vláček je úplně super. Velikostně mě až moc překvapil a to moc dobře. Je moc dobře vymyšlený a to hlavně vagonky do kterých se můžou vkládat zvířátka a vozit. Další plus je vytahovací mříž vzadu ve vagoncích,která se vytahuje nahoru... za mě velice pěkně vyřešené a hlavně to je naše české. Což mě velice potěšilo.
- Pro menší děti skvělá zábava
- Vhodné i pro menší děti, vzhledem k bezpečnosti.
Zatím ok, baterie zdá se nějakou dobu vydrží. Alespoň nebudeme muset pořád kupovat baterie. Je nutné mít citlivost pro přepínání vláčku .
- Moc hezké, celkem dost tematických kolejnicových doplňků.
- Na nás až příliš drobných doplňků, přidala bych spíše víc kolejnicových prvků.